Нямам представа. Това каза пред bTV министърът на транспорта и съобщенията

...
Нямам представа. Това каза пред bTV министърът на транспорта и съобщенията
Коментари Харесай

Министърът на транспорта: Нямам представа за ролята на Пеевски

Нямам визия.  Това сподели пред bTV министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков във връзка това каква ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Като министър на превоза се пробвам да се съсредоточа върху моите задания, проблеми и цели, по тази причина оставям общата политическа картина встрани. Когато бъда директно обиден, тогава ще си свърша работата по закон ще извърша отговорностите си ".

По сходни тематики би трябвало да се мисли, преди да се приказва, добави Гвоздейков. Интересен подробност - шефът на транспортното ведомство също по този начин не бе безапелационен дали ще остане на поста си след ротацията на кабинета при започване на март.
 Земеделците и министър Вътев не съумяха да се схванат
Земеделците и министър Вътев не съумяха да се схванат

Утре земеделците излизат на митинг

" Затова съм толкоз обран и не влизам в елементи ", изясни иносказателната си изразителност той.

Гвоздейков разяснява и друга наболяла в последните дни тематика - митингите на агросектора и по-конкретно Съзря обаче интервенция от фактори отвън самия бранш.

" Политическата картина в България е такава, че биха могли да бъдат направени доста връзки. Но не бих желал да влизам в тази тематика, тъй като ситуацията е доста комплицирана и е доста тъничък лед, както и може да докара до доста тълкования. Политическата конюнктура в България зависи и от геополитическата конюнктура, знаете какво се случва към нас, в европейски, в международен мащаб. Така че тематиката е много забавна, бих употребявал " нажежена ", загатна министърът, въпреки и уклончиво.

Държавата явно търси решение на казуса с настояванията на земеделците, само че в границите на вероятното, акцентира Гвоздеков. " Защото, явно, няма по какъв начин да се случи нещо, което е отвън рамките на вероятното ".

И уточни още - министър председателят Николай Денков и кабинетът в целокупност и на обществото като цяло, само че избягна да влезе в детайлности по отношение на съответно подхванатите дейности.
 Първият ни медицински хеликоптер ще може да избавя и от планините
Първият ни медицински хеликоптер ще може да избавя и от планините

Хеликоптерът разполага с цялото здравно съоръжение от най-голям клас

Гвоздейков осъди и рецензиите по отношение на. Апропо, рецензиите главно бяха, че въпросната машина не може да работи през вечерните часове и не разполага с лебедка за планинско избавяне.

" Как никой не видя, че България направи най-сетне стъпки за създаване на тази значима система за избавяне на човешки животи. Как никой не видя, че ние започнахме към този момент с упорити и мощни крачки да вървим към Европа и да изравняваме стандарта си с тях? Как никой не видя, че закупуваме 8 хеликоптера за незабавна помощ? Как никой не видя, че този хеликоптер е оборудван с най-модерния, 4-канален автопилот, с който при най-лошото развиване на обстановката, хеликоптерът с едно натискане на копчето може да кацне самичък? ", реторично-възмутено попита шефът на транспортното ведомство.

И добави - медицинските хеликоптери имали мотори с 30% по-мощни от до момента работещите в Европейски Съюз, което значи следното - България щяла да разполага с най-модерното такова съоръжение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР